Meezingmiddag Eigen Herd 5 November 2017

Eigen Herd Meezingmiddag 5 November 2017 

Ieder jaar, de eerste zondag in november,  is Koor Zonder Noten de vaste gast van Eigen Herd.  Inmiddels is het koor een goede bekende van deze locatie, temeer omdat de zaal dan gevuld is met de vele fans.

Al tijdens het inzingen beginnen de bezoekers een plaatsje te zoeken en als het optreden start zit de zaal tot achterin vol. Een geweldige stimulans voor onze koorleden.

De gebruikelijke loterij was terug en de loten waren in een mum van tijd uitverkocht. Er waren dan ook mooie prijzen, bijeengebracht door de leden van KZN.

Als gast trad dit keer “Irish Coffee” op, een vierleden tellende band die bekende Ierse volks- en zeemansliederen ten gehore bracht. De sfeer die deze band meebracht sprak het publiek aan, dat was te merken aan het enthousiaste geklap.

Een heel ander genre dan KZN maar zeker niet minder leuk.

Het koor heeft drie optredens verzorgd van een half uur met een repertoire dat was voorzien van gezellige meezingers. Wat werd er meegezongen, meegedeind en meegeklapt. Sommigen waagden een dansje en uiteraard werd de  polonaise gelopen. KZN ers aarzelen niet om er mee te beginnen als het erop aankomt met een hele sliert vrolijke mensen erachteraan.

Als afsluiting hebben we nog drie vrolijke nummers samen met “Irish Coffee” gezongen, toen was toch echt de middag teneinde en hebben we met een voldaan gevoel ons publiek uitgezwaaid, want allen gingen blij en tevreden huiswaarts!

Bekijk de foto’s!

Tot volgend jaar lieve mensen ADIO ADIO ADIO