Festival 2018

“Korenfestival Uden 2018”

Koor Zonder Noten organiseert in Uden voor de 11e keer het

“Festival van het Nederlandse Lied”

  • Het Udense Festival van het Nederlandse Lied, dat op 29 april 2018 voor de elfde keer plaats vindt, is druk doende met de voorbereidingen. Er worden maar liefst 28 koren uitgenodigd waarvan er 2 uit Lippstadt Duitsland waarmee Uden inmiddels 47 jaar in vriendschap is verbonden.
  • Ook zullen er dit jaar twee popkoren en een kinderkoor op treden. Vorig jaar vierden wij ons jubileum en hadden al jarenlang groot succes met het korenfestival in Uden.
  • De opzet is dit jaar enigszins aangepast. Overwegend Nederlandstalige muziek zal ten gehore worden gebracht maar ook Engels en Duits.
  • Wij verheugen ons erop om al deze prachtige klanken binnen ons Udense centrum wederom te mogen verwelkomen. We wensen het publiek veel gezellig luisterplezier toe op de laatste zondag van april: 29 april 2018

Gezien de grote belangstelling hebben we uiteraard ook behoefte aan voldoende gemotiveerde vrijwilligers, die onder meer bereid zijn een van de muziekgezelschappen te assisteren tijdens hun tournee door Uden!
Aanmelden kan via info@koorzondernoten.nl

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

 

Fox en de Strotjes

 

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

 

Klik om naar de betreffende pagina te gaan
Deelnemende koren
Waar en wanneer wordt opgetreden?
Met steun van de sponsoren
Restaurants in Uden

Klik op de afbeelding om naar de website van ‘Hier houden we van’ te gaan.